Fjern statisk elektricitet og støv – på helt op til 6 meter!

Materialer som papir, plast og tekstiler er normalt elektrisk neutrale, men friktion kan påvirke denne balance og det kan medføre problemer med statisk elektricitet såsom at støv klæber til produkter, produkter klæber sammen eller klæber til maskiner og kanter. Derudover rives og krølles materialer let eller sætter sig fast, hvilket kan medføre maskinstop.

Hvad angår sikkerhedsrisici kan det medføre voldsomme stød og antændelse af gnister, som kan føre til besøg på skadestuen!
DERFOR SKAL STATISK ELEKTRICITET ELIMINERES!

Vores produkter fjerner statisk elektricitet ved hjælp af ionisering enten med eller uden luft. Exair ion-pistoler, ion-knive, ion kanoner, ion-barer og ringblæsere fungerer ved at sende en række negativt og positivt ladede ioner hen over overfladerne på de elektrisk ladede produkter, herved genskabes den elektriske balance. Mere skal der ikke til for at løse en række potentielt alvorlige problemer!