En trykluft installation har ofte lækager. Spar på luften og skær ned på omkostningerne!

jorc-timerUndgå tryklufttab i dit trykluftsystem ved montering af en ’Air Saver’, der lukker for luftforsyningen på et forudindstillet tidspunkt, så luften i tanken ikke går til spilde via lækager i rørsystemet, når du slukker for dine maskiner.

Enheden består af en lille motor, en 1” eller 2” forniklet kugleventil med en rustfri stål ’kugle’ og en timer enhed med digitalt display, som giver mulighed for ugentlig programmering. Knap til fjernaktivering fås til høje installationer.

Timeren monteres ved udgangsluften på tanken og kan programmeres til at åbne inden dagens arbejde begynder og lukke igen, når dagen er omme.

Trykluft er en dyr energikilde, så det giver resultater på bundelinjen at spare på den og undgå spild.
Ring til os i dag på 46 56 43 43, hvis du vil vide mere om vores ’Air Saver’.