Undgå overophedning af dine elektronikskabe

Ugens fokus:
cabinetcoolerDet varme sommervejr kan være medvirkende årsag til, at elektronik skabe og andet elektronisk udstyr overopheder. Dette kan medføre problemer med kortslutning og deraf maskinstop.

AVS kabinetkølere er en sikker, effektiv og langsigtet løsning. Enhederne kræver ingen vedligeholdelse, da de ikke indeholder mekaniske eller andre bevægelige dele.

Almindelig trykluft omdannes via kabinetkøleren til kold luft, som sendes ind i skabet og afkøler elektronikken, samtidig med der holdes et overtryk i skabet, så skidt og snavs ikke kommer ind. Køleeffekt op til 1411 Kilokalorier pr. time. Trykluftfiltre til at holde kondensat, olie og snavs ude af kabinetkøleren og skabet tilrådes og findes som pakkeløsninger.

Kabinetkøleren er enkel at montere og fås til alle type industrier, inklusiv food, pharma, samt miljøer med høje temperaturer, våde og korrosive miljøer og til udendørs montering. Digital display findes som ekstra tilbehør. Alle dele er CE-mærkede.

Ring til os i dag på 46 56 43 43, hvis du vil vide mere.