Sådan holder dine kølevæsker og værktøjer længere!

Ugens fokus:
prod_chiptrapperVores Chip Trapper er den ideelle løsning til at fjerne spåner fra køle- og skærevæsker i bearbejdningsmaskiner. Regelmæssig rensning af kølevæsker forhindrer, at spåner sendes direkte ind i dine værktøjer eller hæmmer flowet af din kølevæske pga. af tilstoppelse. Herved undgår du dyre maskinstop og ødelagt udstyr samtidig med, at du sparer tid!

Med en Chip Trapper bliver denne rengøringsproces nemlig en nem og overskuelig opgave, der hverken kræver, at du skal skovle spåner op af kølevæsken, at du skal have fingrene ned i væsken eller at du skal afsætte en masse tid, du ikke har til opgaven. Chip Trapperen fjerner helt enkelt spåner fra brugte væsker ved at suge den snavsede væske ind i en tromle, hvor spånerne fanges af en filterposer for herefter at kunne sende den rensede væske ud igen (den 208 l store tromle kan hhv. fyldes eller tømmes på under på minutter).

Ring til os i dag på 46 56 43 43 hvis du vil vide mere…