Vi kan løfte enhver opgave – uendelige muligheder med vakuumhåndtering

Ugens fokus:
sugekopperVakuum teknologi er langt bredere end man forestiller sig og omfatter alt fra fremstilling, opbevaring, filtrering og kontrol af vakuum, til selve håndteringsværktøjerne.

Med vores komplette vakuumprogram løser vi håndteringsopgaver fra helt små dele til høreapparater og medico-udstyr til fiberkarosseridele til automobilindustrien. AVS er leveringsdygtig i alt fra vakuumpumper og -tanke, til filtre til ventiler, ejektorer og naturligvis sugekopper og med vores Octopus-løsning er hele opgaven samlet i et værktøj.

I denne uge sætter vi fokus på vores sugekopprogram, som sikrer vores kunder den ypperste kvalitet og den helt rigtige løsning til opgaven. Har du f.eks. en opgave, hvor emnerne, der skal flyttes har en ujævn overflade, kan vores sugekopper med skumgummikant løse opgaven, mens vores hvælvingformede sugekopper kan håndtere emner som f.eks. glasflasker.