Tryktanke & tilbehør

Pulse Jet filterrensning
Goyen-Mecair har været globalt førende indenfor produkter og løsninger til støvfilterrensning i årevis. Gennem disse brands tilbyder vi produkter og ekspertise med fokus på de bedste og mest effektive Pulse Jet filterrensningsløsninger – skræddersyede løsninger til både OEM fabrikanter og (slut)brugere af systemet. Disse produkter er kendt for deres kvalitet, robusthed, høje ydeevne og enkle installation og deres teknologi er anerkendt som markedsledende.

Gennem vores forhandling af Goyen-Mecair tilbyder vi ventiler bygget til udholdenhed under barske arbejdsbetingelser. Rensesystem controllere (timere) fra de mest basale til de mest avancerede med industriel netværks integration, blowtubes og venturi dyser, alle med det formål at optimere rengøring af filtre mest effektivitet.

Goyen-Mecair har skræddersyet software, der angiver de rette størrelser på ventiler, dyser og andre systemkomponenter for at sikre den bedste ydeevne af det enkelte filterrensningssystem. Dette gør det muligt for designere og ingeniører selv at bestemme størrelser samt bygge og/eller servicere støvopsamlere til specifikke løsninger, placeringer og formål.