Hvor ofte er du nødt til at udskifte dine ventiler?

Nu behøver et støvet eller vådt miljø behøver ikke længere være et problem!
ventiler-haardt-miljoMed en holdbarhed helt ud over det sædvanlig, er vores ventiler til hårde miljøer i stand til at klare både kulde, snavs, vand mm., hvilket gør dem til den perfekte langsigtede løsning til de applikationer, hvor ventilerne f.eks. er monteret udendørs eller opererer i snavs- eller støvfyldte miljøer.

Ventilerne er ‘selvrensende’, så du undgår, at de ‘sidder fast’ efter din maskine har været slukket over weekenden og så er de absolut gennemtestede ved f.eks. at få rust og vand skudt ind for hver 864,000 aktiveringer over en periode på 20 millioner aktiveringer.
Ventilerne der er både ATEX og ISO godkendt, fås i 5/2 og 5/3 vejs udgave og som både almindelig trykluft-, magnet-, pilot- eller namurventil.

Ring til os i dag på 46 56 43 43, hvis du gerne vil være fri for besværet og omkostningerne forbundet med at skifte dine ventiler ud alt for tit.