Har du brug for hurtigere reaktionstid i din vakuumapplikation?

Grib og slip dine emner effektivt med magnetventiler til vakuum. Mens vakuum genereres til at gribe emner sikkert og effektivt, kan der være behov for at generere et let tryk, når emnerne skal slippes igen.

Vores vakuum magnetventiler optimerer mange typer applikationer inklusiv palleteringssystemer, sorteringsmaskiner, pakke og poseåbningsmaskiner, på robotter, vakuumpakning af varer, og andre applikationer, hvor der er behov for at kunne skifte mellem vakuum og f.eks. atmosfærisk tryk med høj hastighed.

Nye vakuum-ventiler til hurtigere respons
Vuototecnica har skabt en ny innovativ serie af vakuum magnetventiler til at sikre ekstrem høj hastighed. Det er tre-vejs vakuum_sug_2vakuum magnetventiler, pilot-opereret til kapacitet, der overstiger 200 mc/t. De anvendes til alle de tilfælde, hvor et meget hurtig skift mellem vakuum og atmosfærisk luft er nødvendigt.

Tekniske specifikationer:
Tilslutninger: Ø 2 “- 3” gas
Kapacitet: 300 – 600 Nmc/t
Arbejdstryk: 0,5 til 1000 absolut mbar
Aktuator pres: fra 4 til 8 bar
Indsuget væske temperatur: fra – 5 til + 60 ° C