Vi kan løfte enhver opgave – uendelige muligheder med vakuumhåndtering

Vakuum teknologi er langt bredere end man forestiller sig og omfatter alt fra fremstilling, opbevaring, filtrering og kontrol af vakuum, til selve håndteringsværktøjerne.

Grib og flyt dine emner med vakuum
Fra enkelte metaldele til tunge kasser på et samlebånd

Sugekopper_200x176Med vores komplette vakuumprogram løser vi håndteringsopgaver fra helt små dele til høreapparater og medico-udstyr til fiberkarosseridele til automobilindustrien. AVS er leveringsdygtig i alt fra vakuumpumper og -tanke, til filtre til ventiler, ejektorer og naturligvis sugekopper. Med vores Octopus-løsning er hele opgaven samlet i et værktøj.

Vi sætter denne gang fokus på vores sugekop program, som sikrer den ypperste kvalitet og den helt rigtige løsning til opgaven. Har du f.eks. en opgave, hvor emnerne, der skal flyttes har en ujævn overflade, kan vores sugekopper med skumgummikant løse opgaven, mens vores flade, cirkulære sugekopper med support er designet til at gribe glatte flader eller delvist buede emner såsom drikkevarer på dåse.

Læbens udformning sikrer et fast greb og modvirker vibration med minimalt luftindsug, hvilket sikrer både et hurtigere greb og slip.

Kraft: 6,15kg
Diameter: 56mm
Materiale: olieresistent gummi, naturgummi, silicone