Fokus på Vakuum

Perfekt og hurtig palletering
Octopus er en serie af vakuum gribe systemer med et bredt sortiment af tilbehør og komponenter, der er designet til at dække behovet for palletering i forskellige sektorer af industrien. Systemet er ideelt til at stable kartoner, sække, kasser og håndterer også karton-mellemlagene og træpallerne.

Octopus er i stand til at sikre grebet uden at man skal udskifte sugekopper hver gang. Dette gælder også, når overfladen af genstandene, der skal flyttes kun fylder 5% af sugepladen.Octopus

Alle Octopus systemer er sammensat af en trykluft vakuum ejektor, en krop i anodiseret aluminium, samt sugemåtter, der tilpasser sig langt de fleste overflader, hvad enten den er glat, ru eller uregelmæssig.

Octopus tilbyder et meget bredt udvalg af sugekopper i forskellige materialer og former, afhængig af anvendelse. Man kan vælge mellem svampe eller sugekopper og yderligere komponenter, såsom afspærringsventiler, der kun suger ved kontakt med produktet eller sugeplader med kalibrerede og selvrensende mikrohuller, der er velegnet til støvede omgivelser.

Octopus vakuum gribe systemer kan operere lodret, vandret, skråtstillet og endda på hovedet afhængigt af genstandens gribeoverflade.

Kontakt os for at finde den bedst egnede løsning til lige netop dit behov.