Sikre professionelle luftpistoler med verdensførende teknologi

I mange industrier opfattes trykluft i princippet som næsten gratis. Sandheden er den modsatte. Trykluft tilhører en af vore dyreste energikilder. En investering i Silvents luftpistoler betaler sig hurtigt tilbage igen, og oven i købet får du effektive blæseapplikationer, et lavere støjniveau samt et forbedret arbejdsmiljø for operatørerne.

Luft i blodbanen er dødelig

Trykluft er farlig, hvis det anvendes forkert. Hvis det bruges forkert, kan luft tvinges ind i blodbanen og forårsage alvorlig skade, såsom hjerteanfald og slagtilfælde. Trykluft må aldrig blive blæst mod kroppen.

Blaesepistol_007STeknologi der giver en energieffektiv og støjsvag løsning
Manuel blæsning med trykluft er almindelig i industrien ved rengøring, tørring eller køling af objekter. Hvad mange ikke tager i ved er, at driften af pneumatiske enheder er ret dyrt. Gennemsnitlig bruges 70 procent af al trykluft til at blæse. Luftpistoler producerer også et støjniveau, der er kan forårsage høreskader.

AVS Danmark er forhandler af SILVENT luftpistoler, der gør effektiv brug af trykluft og dermed minimerer driftsomkostningerne. Samtidig halveres støjniveauet og da alle SILVENTS luftpistoler opfylder kravene fra OSHA er risikoen for personskader også meget lavere. Vores luftpistoler er ergonomisk designet til professionel brug.

Vidste du at…

  • Et lavere støjniveau ikke medfører et lavere blæsekraft?
    Silvent’s design eliminerer turbulens og udnytter den omgivende luft for en mere effektiv blæsekraft.
  • De mest almindelige arbejdsskader ved brug af luftpistoler, er øjenskader?
    Plastisk skjoldet og det innovative luftskjold reducerer risikoen for at væsker og snavs bliver blæst ind i øjnene eller kommer i kontakt med andre dele af kroppen.

Related Posts

Støj kan medføre permanent skade

Et godt arbejdsmiljø er afgørende for et velfungerende og vellykket arbejdsplads. Hver time kommer 36.720 mennesker…