En blæsedyse kan gøre din blæseopgave mere støjsvag, effektiv og sikker

Støj er stadigvæk et stort problem i den danske industri og forårsager årligt mange høreskader. Det er unødvendigt!

luftdyserMed en Silvent blæsedyse kan du sænke støjniveauet helt op til 80% samtidig med, at du gennem valg af blæsekraft, blæsemønster, materiale og dimensioner sikrer dig den optimale løsning på din opgave, da blæsning med den rette mængde luft, direkte mod det ønskede område og på det ønskede tidspunkt vil medføre reduktion af trykluftforbruget og eliminering af spild.

Kun fantasien sætter grænser – Silvents brede program af blæsedyser anvendes i en lang række industrier til f.eks. tørring, køling, rengøring, transport og sortering. Silvents dyser overholder naturligvis alle OSHA forskrifter og  max. grænserne for støj i EU’s Maskindirektiv.

Udskiftning af åbne rørinstallationer med vores sikkerheds luftdyser fra Silvent betyder normalt:
• Sænkning af lydniveauet med 50%
• Reduktion af luftforbrug med mindst 30%
• Overholder myndighedernes sikkerhedskrav

Ring til os i dag på 46 56 43 43 hvis du har nogen spørgsmål.