Lydsvag og luftbesparende luftkniv til afblæsning, rengøring, tørring og afkøling

luftkniv-newsMed en luftkniv løsning fra AVS fås en jævn og præcis fordeling af lufttæppet med høj effektivitet, lavt luftforbrug og et meget lavt støjniveau.

Applikationsmulighederne er mange og alsidige som f.eks. til afblæsning af fræsespåner i møbelindustrien, afblæsning af vaskevand i forbindelse med flaskefremstilling eller flaskepåfyldning, afkøling af brød (rustfri udgave) i fødevareindustrien, afkøling af metalemner eller tørring af bearbejdede emner for blot at nævne nogle eksempler. Kun fantasien sætter i virkeligheden grænser – luftknivene fås i standardstørrelser med med mulighed for større dimensioner samt et udvalg af forskellige dyser.

Sådan vælger du den rigtige luftkniv

Det er yderst vigtigt at vælge den rigtige blæsekraft, da man ikke vil være i stand til at udføre opgaven med en for lav kraft mens en overdimensioneret kraft ikke sikrer optimal anvendelse af teknologien. Derudover skal man afhængig af hvilken type opgave dysen skal udføre, vælge det rigtige blæsemønster. Sidst men ikke mindst er valget af dyse-materiale afgørende for arbejdsmiljøets temperatur, graden af slidtage som dysen udsættes for, korrosion etc.

Ring til os i dag på 46 56 43 43. Vi står klar til at hjælpe med at løse netop din afblæsnings opgave mere effektivt og støjsvagt.