Værn om dit helbred!

Undgå olietåge i produktionsområdet eller i ventilationsanlægget

Vi er stolte af, at præsentere A•5, den nyeste tilføjelse til vores A•line serie. A•5 er en alsidig og kompakt olietåge og olierøg filterenhed, der er fleksibel og effektiv. Det er en unik filterenhed, der er specielt egnet til den nye type high-speed bearbejdning.

A.line5Overlegen filtreringseffektivitet
A•5 består af fire filtertrin. Hver og et fanger millioner af partikler. Hemmeligheden er filtrets formåen i at dræne den indfangne olie, der så kan anvendes i maskinen i stedet for at forurene lokalerne. Det gør, at vi kan garantere mindst 8760 timers drift uden filterskift.

Tre filtre er forsynet med den patenterede Catch & Release® funktion, som normalt medfører mindst et års vedligeholdelsesfri drift, selv når maskinen kører 24-7! Det sidste filtertrin er et HEPA H13, det garanterer ren luft under hele driftstiden. HEPA filtret filtrerer 99,97 % af alle partikler >0,3µm.

Ved fuld kapacitet håndterer A•5 over 1,5 tønder olie hvert år og kun en teskefuld af olien lukkes ud i luften.

Energibesparende EcoDrive
A•5 er udstyret med en energieffektiv ventilator, som øger hastigheden på luftstrømmen, når maskinens dør åbnes. På denne måde bliver den forurenede luft inde i maskinen og operatøren er beskyttet. Når maskinens døre er lukkede falder hastigheden igen. Denne funktion kaldes EcoDrive.

Lille og kompakt
A•5 har en stor kapacitet i den mindste indpakning. Den er udviklet til at håndtere olietåge og olierøg fra CNC-maskiner, drejebænke og slibemaskiner, der kører med høj RPM og med et højt sprøjtetryk. Den kompakte størrelse gør det nemt at placere A•5 næsten overalt. Den er ideel til maskinmontering, men kan ligeså nemt monteres på en gulvstander eller hænges på væggen eller ned fra loftet.

Se mere om filterløsningerne fra Absolent her