NYT PRODUKT: High Lift Chip Trapper flytter væsker længere og højere

EXAIRs nye patenterede High Lift Chip Trapper tilbyder en hurtig og nem måde at rengøre kølemiddel sumpe, oliespild eller brønde. Den fjerner de faste stoffer som f.eks. chips, svovl og spåner ud af brugte kølevæsker og andre væsker med et løft på op til 4,5 meter eller med vandret vakuum på op til 6 meter. Forlæng kølevæskens levetid og fjern bekymringen om olieaffaldsstoffer, der ødelægger udstyret.

Undgå skader

Metalspåner i en maskine sump kan blokere indgangen til kølevæskepumpen, som så reducerer kølevæskestrømmen og forårsager varme-relaterede skader på de dyre dele og værktøjer. Regelmæssig rengøring af sumpen med en High Lift Chip Trapper eliminerer dette problem samt den tabte produktions- og nedetid.

HighLift-ChipTrapper_2stkDen trykluftdrevne High Lift Chip Trapper suger den beskidte væske ind i den medfølgende tromle og fanger alle de faste stoffer ind i en genanvendelig filterpose. Ved at dreje flowventilen, bliver den rengjorte væske pumpet ud igen. Der er ingen motorer eller løse dele, der kan tilstoppe eller slides. Den sikre drift skyldes en indbygget tryk/vakuum udløser og en automatisk sikkerhedsafbrydelse, der forhindrer udslip eller overfyldning.

High Lift Chip Trapper

High Lift Chip Trapper model 6190 er tilgængelig med 114, 208 og 416 liters kapaciteter. Systemer indeholder en to-vejs pumpe i rustfrit stål, retnings flowventil, tromle, tromlelåg, lukkeventil, 3 meter vakuumslange, 6 meter trykluftslange, chip-stang, 2 filterposer og en drum dolly (hjul).

High Lift Chip Trapperne er CE-kompatible.