SILVENT vinder prestigefyldt Red Dot Design Award

Blæsepistolen Blow Gun Pro One får international anerkendelse før lancering

AVS forhandler trykluftprodukter fra SILVENT, der er en af verdens førende producenter af produkter til trykluft.  1. september i år lanceres en ny blæsepistol, Blow Gun Pro One. Men allerede nu er Pro One pistolen tildelt den internationale Red Dot Design Award for fremragende designkvalitet i kategorien ’Product Design 2017’.

Pro One har et unikt, ergonomisk design der er blevet udviklet gennem flere års samarbejde med det berømte design agentur Veryday.

”Hos SILVENT mener vi, at alle har ret til et godt arbejdsmiljø, og det er noget, som vi ønsker at bidrage til. Da blæsepistoler er en af de mest anvendte værktøjer til produktion, har vi udviklet Blow Gun Pro One, der er en effektiv, stille og robust blæsepistol. Vi er rigtig stolte over Red Dot Awarden, da den bekræfter resultatet af vores store indsats for at udvikle en blæsepistol af højeste kaliber, der er designet til brugeren”, siger Anders Erlandsson, VD for SILVENT.

Om Red Dot Awarden

Red Dot er en af verdens største designkonkurrencer og har eksisteret siden 1950’erne. Designere og producenter fra hele verden inviteres hvert år til at deltage med deres produkter. Red Dot symbolet er i tidens løb blevet et anerkendt og eftertragtet kvalitetsstempel for fremragende design. Til Red Dot 2017 har 54 lande indsendt 5.500 bidrag. Juryen bestod af omkring 40 selvstændige designere, professorer inden for design og journalister med speciale i design som gennemtestede, diskuterede og evaluerede hvert enkelt produkt.

”Red Dot-vinderne udøver en god designstrategi. De har indset, at godt design og økonomisk succes går hånd i hånd. Prisen bekræfter deres høje designkvalitet og er en indikation af vellykkede designstrategier”, siger professor, dr. Peter Zec, initiativtager og direktør i Red Dot Award.

Vinderne af Red Dot Award 2017 er præsenteret og prisoverrækkelsen finder sted d. 3. juli 2017, i Essen, Tyskland.

Pro One blæsepistolen

Billeder af Pro One blæsepistolen vil blive frigivet 2. juni 2017.
Lanceringen sker den 1. september 2017 hvorefter produktet bliver solgt i 77 lande