Conveyors med bevægelig ende giver stor fleksibilitet

Der er mange muligheder når conveyors har bevægelige ender, men hovedsageligt bruges de til afvisning, deponering eller sortering af produkter.

RoutingDen bevægelige ende, der kan trække sig retur består af en transportramme, der trækker sig eller udvider sig via skinner. Funktionen kan gentages med sekunders mellemrum og med stor præcision. Vi forhandler løsninger fra Dorner til både industrielle og sanitære miljøer.

Eksempler på de forskellige applikationer:

1. Afvisning
Ikke alle produkter er egnede til at blive solgt. De kan på øjesyn afvises på grund af f.eks. en uregelmæssighed eller deformation, eller de kan dumpet en sikkerhedstest og skal derfor fjernes fra produktionsbåndet. Den bevægelige ende tillader det afviste produkt at falde ned på en anden transportør eller i en beholder og kan tages væk.
Klik her og se film

2. Deponering
Nogle gange skal produktet placeres på en anden transportør eller en bakke i præcise rækker eller kolonner. I videoen ovenfor er tilbagetrækningsbåndet forsynet med sensorer, der sikrer, at produktet er placeret nøjagtigt, hvor det skal være på bakkerne nedenunder.
Klik her og se film

3. Sortering
Den bevægelige ende kan også bruges til at lede produkter til flere linjer. For transportøren ovenfor blev produktet ført fra tilbagetrækningsenden ned på tre forskellige linjer, hvilket afhang af hvor langt transportøren blev forlænget.

4. Gennemgang
Sidst men ikke mindst bruges den også ofte til at skabe en gennemgang for medarbejdere, der skal have adgang til et område, der er blokeret af maskiner. Dette er sikrere end at forsøge at gå under eller over udstyret.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, så sidder vi klar til at hjælpe på 4656 4343
Se mere om conveyors med bevægelige ender her
Se alle serier af conveyors fra Dorner her