Nu lanceres Silvents prisvindende blæsepistol Pro One i 77 lande

1. september lancerer Silvent den nye og innovative blæsepistol, Pro One. Udviklingsprojektet har været i gang i flere år og nu er blæsepistolen klar til salg i 77 lande, hvor den danske forhandler er AVS Danmark.

Allerede inden lanceringen er Pro One blevet tildelt to designpriser; Red Dot Product Award og International Design Excellence Awards (IDEA).
SILVENT_Pro-One-gray-backround-3
Blæsepistolen er et af de mest anvendte værktøjer i produktionsmiljøer, men den er desværre også årsag til en række arbejdsskader. Tanken bag blæsepistolen er at forbedre arbejdsmiljøet og minimere antallet af arbejdsskader, når man blæser med trykluft. Luftpistolen er et resultat af flere års forskning og tæt samarbejde med brugerne.

Effektiv, stille og holdbar

Pro One er et robust håndværktøj designet til professionel anvendelse i industrien
Luftpistolen er udstyret med en specielt designet, patenteret dyse i rustfrit stål, der giver en effektiv blæsekraft og et lavt støjniveau. Dysen skaber en koncentreret luftstråle, som reducerer turbulens, hvilket giver en mere målrettet, effektiv blæsekraft.

Blæsepistolen har et let og slankt design. Det ergonomiske håndtag muliggør flere forskellige greb for at gøre arbejdet nemmere og reducere risikoen for gentagne belastningsskader.

“Dysens unikke design giver en reduktion i lydniveauet på mere end 10 dB(A), der af øret opfattes som en halvering af støjniveauet. Dette reducerer risikoen for høreskader og medfører en stor forskel for både operatøren selv og de omkring arbejdende kolleger”, udtaler Rasmus Tibell, teknologidirektør hos Silvent AB.

Pro One er godkendt af SUVA og opfylder OSHA’s krav til blæsning med trykluft.

Lancering

Lanceringen sker den 1. september 2017. Ring til AVS Danmark på 4656 4343 for at høre nærmere eller se mere her

AVS Danmark deltager på HI messen, hvor vi præsenterer Pro One blæsepistolen
Så kig forbi stand K8220.01 for at se Pro One og ikke mindst prøve at holde den i hånden, så du kan mærke de ergonomiske fordele, den netop har vundet priser for.