Eliminering af olierøg, olietåge og støv

Olierøg, olietåge og støv forurener indeklimaet og kan være skadeligt for helbredet.

alineBåde olietåge og olierøg forekommer i mange forskellige industrier. I produktionsindustrien opstår olietåge oftest i forbindelse med metalbearbejdnings-maskiner når olie eller vand blandet med emulsion benyttes til afkøling, smøring eller at fjerne spån/flis.

Absolents produkter renser forurenet industriel luft direkte ved kilden som f.eks. metalforarbejdnings- og trykstøbningsmaskiner, der genererer olietåge, olierøg og støv. Absolents filtre fjerner målrettet luftforureningen og reducerer energiforbruget og deres kendetegn er: Høj separationseffektivitet, minimalt behov for service, høj pålidelighed, omkostningseffektivitet og unik filterkonstruktion.

Absolent viser løsninger til luftfiltrering på EMO messen
AVS forhandler produkterne fra Absolent, der er blandt de førende på markedet inden for luftfiltrering.

Skal du besøge EMO?
Så kontakt os på 4656 4343 og lad os aftale at mødes til en snak.
Ønsker du at se et bredt udvalg af løsninger og muligheder med Absolents patenterede teknologi, er deres stand et besøg værd. Du finder Absolent i hal 6, stand L28

Se mere om EMO 2017 her
Se mere om luftfiltreringsløsninger fra Absolent her