Effektiv rengøring af industrielle komponenter og installationer

PH Cleantec er en patenteret rengøringsteknologi med 95°C varmt vand og justerbart tryk, der giver en effektiv rengøring af alle dine industrielle komponenter og installationer.

PH_SRK-PicoSystemet rengør uden brug af kemikalier og har et lavt energiforbrug. Den er med sit lavtryks varmtvandsrengøring egnet til universalrengøring af installationer og komponenter til værksteder og produktionslinjer.

De allerstørste fordele blandt mange er, at man sparer mange timers arbejde, da rengøring af snavsede og fedtede maskiner og komponenter gøres langt hurtigere, nemmere og mere effektivt og man undgår maskinstop forårsaget af ophobet snavs, fedt og olie.

PH Cleantec modeller fås både med og uden indbygget kar, i adskillige størrelser og til en lang række specialløsninger inklusive applikationer, der anvender syre og demineraliseret vand samt til heavy duty applikationer. Derudover findes der en lang række tilbehør i form af slanger og dyser, der gør det muligt at rengøre små huller, sprækker og nå langt ind i maskiner og afkroge.

PH Cleantec viser deres produkter og løsninger på EMO messen
AVS forhandler produkterne fra PH Cleantec, der er en anerkendt markedsleder inden for lavtryksrensning af komponenter og installationer uden kemikalier.

Skal du besøge EMO?
Så kontakt os på 4656 4343 og lad os aftale at mødes til en snak.
Ønsker du at se PH Cleantec’s mange modeller, er deres stand et besøg værd. Du finder PH Cleantec i hal 11, stand E61.

Se mere om EMO 2017 her
Se mere om lPH Cleantech her