Magnetisk filtrering af olie- og smøremidler giver minimalt oliespild

Magnetisk filtrering er den mest effektive metode til at fjerne de små jernpartikler, der cirkulerer i olie- og smøremidlet ved maskinbearbejdning.

automag-12Disse partikler forårsager bl.a. ekstra slid på systemet samt en forringet kvalitet i overfladebehandlingen af emner.

De magnetiske filtre indeholder et super kraftigt magnetisk materiale, der producerer et utroligt højt magnetisk felt. Dette sikrer en konstant effektiv filtrering ned til 1 mikron med et minimalt oliespild. Traditionelle filtreringssystemer efterlader typisk partikler mindre end 5-10 mikron, der så cirkulerer i væsken og forårsager skade på både udstyr og færdige produkter.

Eclipse viser løsninger på Powtech messen
AVS forhandler produkterne fra Eclipse Magnetics, der er blandt de førende på markedet inden for magnetisk filtrering.

Skal du besøge Powtech?
Så kontakt os på 4656 4343, hvis du ønsker at mødes eller vide mere om magnetisk filtrering. Ønsker du at se et bredt udvalg af løsninger og muligheder med magnetisk filtrering, er Eclipse Magnetics et besøg værd. Du finder Eclipse i hal 3, stand 331.

Se mere om Powtech her
Se mere om magnetisk filtrering her