Uendelige muligheder med vakuumhåndtering

Vakuumteknologi er langt bredere end man forestiller sig og omfatter alt fra fremstilling, opbevaring, filtrering og kontrol, til selve håndteringsværktøjerne.

baelgsugekopperVores magnetventiler optimerer mange typer applikationer inklusive palleteringssystemer, sorteringsmaskiner, pakke og poseåbningsmaskiner, på robotter, vakuumpakning af varer, og andre applikationer, hvor der er behov for at kunne skifte mellem vakuum og f.eks. atmosfærisk tryk med høj hastighed.

Grib og flyt dine emner – fra enkelte metaldele til tunge kasser på et samlebånd
Med vores komplette vakuumprogram løser vi håndteringsopgaver fra helt små dele til høreapparater og medico-udstyr til fiberkarosseridele til automobilindustrien. AVS er leveringsdygtig i alt fra pumper og tanke, til filtre, ventiler, ejektorer og naturligvis sugekopper. Med vores Octopus-løsning er hele opgaven samlet i et værktøj.

Effektiv og hurtig håndtering af finerplader

Store, tynde og lette finerplader løftes uden problemer med vores bælg-sugekop, der henter ét ark ad gangen uden hverken at skade, ødelægge eller røre de andre plader. Pladerne bliver vendt og derefter repositioneret med et fast, blidt greb, som du kan se i videoen til højre.

Vi samarbejder med Vuototecnica, der er blandt de førende på markedet når det drejer sig om Vakuumløsninger. Ønsker du at følge med i den nyeste viden og information om Vakuumteknologi, kan du se mere på www.VacuumDaily.net

Se mere om vores vakuum-program her