Punkt-ionisering – ny enhed eliminerer statisk elektricitet med præcision

Den nye Gen4™ punkt-ionisering giver en høj koncentration af positive og negative ioner for at neutralisere statisk elektricitet uden at kræve trykluft.

Exair-Gen4-punkt-ioniseringMed denne kompakte og stødfri statiske eliminator får man en ultimativ metode til at fjerne problemer med statisk elektricitet i små områder. Den er nemlig ideel til at holde små dele eller produkter adskilt eller holde dem fra at klæbe fast på andre overflader.

Gen4 punkt-ionisering kan beskytte sensorer, eliminere ukorrekte aflæsninger af følsom elektronik, holde pulverfyldningsdyser fri for tilstopning og forhindre fastklemning, itu-rivning eller tiltrækning af støv ved opskæring, vikling, opspoling, mærkning med blækprint og silketryk applikationer.

Gen4 punkt-ioniseringsenheden har gennemgået flere uafhængige tests for at bekræfte, at den opfylder de strenge krav, der sættes til sikkerhed, sundhed og miljø i USA, EU og Canada, for at opnå CE- og UL-certificering. Gen4 lever også op til RoHS.

Gen4’s nye designfunktioner inkluderer et metalpanseret højspændingskabel til beskyttelse mod slid og iturivning, et udskifteligt emitterpunkt, integreret jordforbindelse og elektromagnetisk afskærmning samt en ny 115V / 230V valgfri strømforsyning, der er specielt designet til at betjene Gen4 enheden.

Vil du vide mere om statisk elektricitet og hvordan man eliminere det?
Kontakt os på 4656 4343 hvis du er interesseret i at høre mere om eliminering af statisk elektricitet eller klik her for at se hele produktsortimentet af statisk eliminatorer, herunder:

  • Gen4 Super Ion luftknive
  • Gen4 Super Ion ringblæsere
  • Gen4 Ion luftkanoner
  • Gen4 Ion luftdyser
  • Håndholdt Gen4 Ion luftpistol til manuelle operationer