Hvorfor er Pro Ones blæseteknologi bedre end mange andre?

Open-pipe-vs-Silvent-nozzleSilvents teknologi reducerer turbulens og skaber en mere ensartet, jævn og lige luftstrøm, når man blæser med trykluft. Dette kaldes en laminar luftstrøm.

Korrekt brug af Silvents teknologi

  • sænker lydniveauet med 50%
  • minimerer risikoen for arbejdsulykker
  •  og sparer 35% af energiforbruget

Sænkning af lyden
Pro One’s reducerede turbulens gør det muligt at sænke lydniveauet, når der blæses med trykluft. De specielt konstruerede luftdyser bidrager også til et lavere lydniveau, da det adskiller luften gennem flere unikt designede huller og slidser. Hvis luften blæser gennem mindre huller i stedet for et stort hul, vil dele af lydfrekvensen stige til niveauer, som det menneskelige øre ikke kan høre eller blive skadet af.

Minimer risikoen for arbejdsulykker
Pro One’s specielle design hjælper også med at forhindre, at dysen ved et uheld bliver fuldstændig blokeret af operatøren. Hvis dette skulle ske, kan operatøren blive alvorligt skadet. Hvis en dyse bliver blokeret, er der risiko for at trykket bliver for højt, hvilket kan tvinge trykluften ind i operatørens blodbane. Dette kan føre til livstruende skader, som for eksempel hjerneblødning. Silvents teknologi minimerer risikoen for disse skader og opfylder kravene fra myndighederne.

Sparer energi
Da Pro One bruger mindre energi til at skabe turbulens, kan der bruges mere energi til trykluftblæsningen, der skaber en mere effektiv blæsekraft. Silvents teknologi skaber også en øget udstødning, hvilket betyder at trykluften trækkes ind og bruger den omgivende luft. Som følge heraf får du den samme effekt med mindre energi.

Kampagne på Pro One
Vi tilbyder lige nu 25% rabat på Pro One, men alle vores produkter fra Silvent har det specielle design, der gør det muligt at forbedre kvaliteten af blæseprodukterne og gør at de fleste applikationer i branchen bliver mere effektive.