Nye og forbedrede løsninger til eliminering af statisk elektricitet

Vores nye Gen4 produkter er op til 34% mere effektive, så det bliver endnu nemmere at eliminere statisk elektricitet i alle slags applikationer.

Undgå stød, tiltrækning af støv, itu-rivning og sammenklæbning! 
Man opnår maksimale resultater ved at blæse ioner på produktoverfladen. Vores ionisatorer er elektrisk drevne og producerer både positive og negative ioner. Den ladede overflade tiltrækker det passende antal positive eller negative ioner fra ionisatoren for at blive neutral.

Fjerner statisk elektricitet og støv – på helt op til 6 meter!
Vi har et komplet program til bort-eliminering af statisk elektricitet til alle slags applikationer. For applikationer med høje hastigheder, store overflader eller komplekse geometrier tilbyder vi luftbaserede ioniserings løsninger. Til applikationer med letvægtsmaterialer, hvor selv en lille mængde luftstrøm kan forstyrre produktet, tilbyder vi ikke-luftbaseret ioniserings løsninger.

Statiske eliminatorer med trykluft
Vores statiske eliminatorer fjerner ladningen hurtigt og på store afstande. Laminare luftstrømme gør det muligt at bortblæse eventuelle forurenende stoffer og den ladning, der tiltrækker dem.

Vi tilbyder 5 ionisatorer med trykluft:
Ion luftknive, ion luftkanon, ion luftdyse, ion luftpistol og ion ringblæser.

De er ideelle til:

  • Steder der er svære at nå eller blokerede overflader
  • Produkter der bevæger sig ved høje hastigheder
  • Overflader med ekstremt høj opladning

Statiske Eliminatorer uden luft
I nogle situationer kan selv den mindste mængde luftstrøm forstyrre produktet. Dette gælder for lette materialer eller printerhoveder.

Vi tilbyder to slags ionisatorer til disse applikationer:

  • Ion-barer der er ideelle til relativt flade materialer, hvor baren kan monteres inden for få centimeter af produktoverfladen.
  • Punkt-ionisering er effektivt til punktneutralisering. Den kompakte størrelse gør den ideel til
    vikling eller slibning. Det kan også monteres gennem en kanal for at neutralisere statiske ladninger på grund af bevægende luft eller materialer.

Se mere om hvordan du kan undgå statisk elektricitet her