Mere end 100 års ekspertise inden for transportbånd

AVS Danmark er forhandler af transportbånd fra Dorner, et markedsførende brand, der bringer transportbånds-automatisering op på et nyt niveau

Dorner er fusioneret med FlexMove og Geppert-Band – og der er dermed skabt et fælles brand, der kombinerer mere end 100 års transportbånds-ekspertise.

Det nye Dorner har dermed en global arbejdsstyrke og kan servicere industrier over hele verden med transportbåndsautomatik og omfattende applikationskendskab. Hovedkvarteret vil forblive i USA, med produktionsfaciliteter i Tyskland, Malaysia og Mexico og et salgs- og teknikkontor i Canada.

“Dorner har integreret de forskellige lokationer i løbet af de sidste par år, og det nye Dorner er det næste skridt i den proces”, siger Terry Schadeberg, CEO, Dorner. “Ved at konsolidere mærkerne kan vi fokusere vores marketingindsats, strømline vores kundesupport og skabe en samlet produktlinje rundt om i verden. Vi er glade for at komme videre som et samlet globalt firma, der transformerer transportørautomatiseringen”.

  • Dorner blev grundlagt i 1966 af brødrene Wolfgang, Horst og Werner Dorner. I starten var virksomheden en værktøjsbutik, men justerede sin forretning for at fokusere på transportbånd i begyndelsen af ​​1970’erne. I 2012 solgte brødrene virksomheden og Dorner blev igen solgt sidste år til EQT Mid Market US-fond (“EQT Mid Market”).
  • FlexMove har base i Malaysia og er et fleksibelt kædetransportørsystem og en komponentproducent til mad, drikkevarer, bilindustrien, elektronik og andre industrier. FlexMove blev medlem af Dorner Holding Company i december 2015 og er siden begyndt at fremstille og sælge Dorner transportbånd samt levere produkter til Dorners øvrige lokationer. FlexMove produktlinjen vil fortsat blive tilbudt globalt med montering i Malaysia, USA, Tyskland og Mexico.
  • Det tyske Geppert-Band GmbH er bælte- og modulbælte fabrikant, der blev grundlagt i 1967. Geppert-Band er kendt over hele Europa for sin tekniske ekspertise, branchens førende leverancer og en etableret salgs- og supportstruktur. Selskabet blev medlem af Dorner Holding Company i 2016.

Ønsker du mere information om transportbånd?
Kontakt os på 4656 4343, vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også klikke herunder og se vores udvalg af transportbånd og læse om forskellige løsninger

www.avsdanmark.dk/produkter/baandtransportoerer