Transportbånd med opdelte bælter

Dorner’s split bælte conveyors er egnede til en lang række løsninger

Et højfriktionsbælte er nyttigt, når du flytter potentielt glatte produkter. Men i nogle tilfælde giver det en udfordring, når produktet skal fjernes fra bæltet.

Dette problem opstod for nylig i et firma, der transporterer flade kort på et bånd. Indekseringstransportøren skulle stoppe foran arbejdsstationer, så kortene kunne håndplukkes fra bæltet. På grund af højfriktionsbæltet og den korte længde på kortene var det svært at fjerne dem fra transportbåndet.

For at løse dette problem skabte Dorner en modificeret 2200-serie transportør med et delt bælte. Dette gav medarbejderne bedre adgang til at fjerne kortene, samtidig med at firmaet kun skulle købe en enkelt transportør.

Transportøren var udstyret med tre bælter, hvor hver bæltsektion havde sin egen v-guide for at sikre korrekt sporing og nøjagtighed.

 

Har du også en udfordring?
Kontakt os på 4656 4343, vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også klikke herunder og se alle vores transportbånd fra Dorner eller selv prøve at bygge dit eget online ved hjælp af Dorners 3D konfigurator.

Se Dorners transportbånd her

Byg dit eget transportbånd her