Recirkulerende borde kan holde flowet i gang i produktionen

Undgå at produkterne hober sig op og produktionen går i stå

Når du flytter produkter ned ad en produktionslinje, kan der være problematiske steder, hvor produkterne hober sig op og hele linjen sænker hastigheden eller helt går i stå.

For at undgå at stoppe produktionen eller omdirigere produktet, kan et recirkulerende bord skabe et rum til at samle produkterne og styre flowet til den næste proces.

Recirkulerende borde er skabt af to eller flere transportører side om side, hvor båndene kører i modsat retning for at skabe en kontinuerlig produktflow. Disse systemer kan køre uovervåget og kræver ikke elektroniske styringer.

Systemerne kan designes til at flytte de ophobede produkter ned til en enkelt linje eller samle produkterne indtil de kan håndteres af medarbejderne. Recirkulerende transportører fungerer også godt til sarte produkter, fordi de minimerer modtrykket på transportbåndet og dermed reducerer produkttab / beskadigede produkter.

Hvert recirkulerende bord, som Dorner bygger, er fuldstændigt tilpasset kundens specifikke behov. Vi samarbejder med kunden om at skabe et system baseret på produktvægt, form, materiale, hastighedskrav og meget mere.

Dorner tilbyder både industrielle systemer og komplette sanitære løsninger designet til at opfylde fødevareindustriens standarder.

Du kan se mere om transportbånd fra Dorner her