Ny ringblæser fra EXAIR på 3/8″ tørrer, køler & renser små diametre

Ny ringblæser fra EXAIR (Air Wipe™)
Den nye 3/8″ standard ringblæser fra Exair producerer en 360° luftstrøm, der kan afblæse, tørre, rense eller afkøle det materiale, der passerer gennem det. Det opdelte design kan klemmes rundt om kontinuerligt bevægeligt materiale, såsom tråd, kabler, rør, slanger m.m.

Ringblæseren sender en lille mængde komprimeret luft gennem en tynd slidset dyse, der samtidig trækker store mængder af den omgivende luft ind. Luftstrømmen sendes ensartet i 360° fra dens indre diameter.

Koblingsbeslaget, der holder hver halvdel af ringblæseren sammen, kan hurtigt fastgøres eller fjernes. Yderligere shims kan installeres, hvis der kræves større blæsekraft.

Lufthastigheden kan varieres med en trykregulator og øjeblikkelig on/off kontrol giver afblæsningen præcision. Luftforbruget er 311,5 l/min ved 5,5 bar, og lydniveauet er lavt på kun 82 dBA.

Ringblæserne er CE-kompatible og fås i aluminium i diametre fra 3/8 ″ (13 mm) til 11″ (279 mm). Applikationer inkluderer tørring af kabler/ledninger, tørring af farve (blæk, tryksværte, maling m.m.), afkøling af varme emner og afblæsning af vand, coating og støv.

Klik her for at se mere om afblæsning eller besøg Exairs hjemmeside