Ny mobil enhed til magnetisk filtrering af væsker

Magnetisk filtrering bliver nu nemmere, da Eclipse tilbyder en ny mobil enhed til rensning af olier og kølemidler som kan flyttes fra maskine til maskine.

Enkel, alsidig, bekvem filtrering af væsker
Filtramag+ mobil fra Eclipse er et filtreringssystem til rensning af olier og kølemidler. Med det højtydende Filtramag+ magnetfilter giver denne “plug and play” -enhed effektiv submikron filtrering og kan nemt flyttes fra maskine til maskine.

Filtramag+ mobil filtreringsenheden er ideel til en række forskellige applikationer, herunder; jernholdige bearbejdningsprocesser, tankdræning og rengøring, væskerensning natten over, yderligere filtrering og væskekontrol. Enheden fås også i en version med høj magnetisk styrke 11.000 gauss, der er velegnet til karbid eller støbejern applikationer.

Optimeret investering
Den mobile enhed beskytter flere maskiner og giver også omkostningsbesparelser på bortskaffelse af filtre og affald.

Den leveres med en integreret pumpe, ekstra magnetisk kerne og forbindelsesslanger, hvilket giver Filtramag+ mobilenheden 24/7-filtrering på en lang række bearbejdnings-applikationer. Enheden har også en integreret rengøringsstation med indbygget affaldsbeholdere, hvilket gør det nemt at samle jernholdige forureninger til genanvendelse.

Fordele

• Enkel, “Quick-Connect” installation
• Filtrering med høj ydeevne, submikron
• Renere, længerevarende væsker
• Omkostningsbesparelser ved brug af engangsfilter
• Forbedret overflade og nøjagtighed
• Reduceret affaldshåndtering og olieudslip

Eclipse viser modellen frem på EMO messen i hal 7 stand A59.
Klik her og se mere om EMO

Se mere om magnetisk filtrering her