Chip Trapper gør rensning af kølervæsker til en nem opgave

Med en Chip Trapper fra Exair får du en effektiv metode til regelmæssig rensning af kølevæsker, da den effektivt opsuger spåner, skår o.lign. Du slipper dermed for at spåner sendes direkte ind i værktøjer eller hæmmer flowet af kølevæske uden at skulle skovle spåner op af kølevæsken eller at have fingrene nede i væsken.

De fleste værktøjsmaskiner afgiver som bekendt spåner i større eller mindre omfang, der naturligt ryger med i kølevæsken. Men med en regelmæssig rensning af kølevæskerne forhindrer, at spåner sendes direkte ind i værktøjer eller hæmmer flowet af kølevæske i en maskine pga. af tilstoppelse. Herved undgås dyre maskinstop og ødelagt udstyr samtidig med, at man sparer kostbar tid!

Forlæng kølevæskens levetid

Chip Trapperen fjerner helt enkelt spåner fra brugte væsker ved at suge den snavsede væske ind i en tromle, hvor spånerne fanges i en filterpose for herefter at kunne sende den rensede væske ud igen. Chip Trapper findes i tre forskellige størrelser, der kan rumme hhv. 114, 208 og 416 liter.

Se mere om Chip Trapperen her