A•line fra Absolent fjerner olietåge og olierøg

Med A•line fra Absolent er du rustet til fremtiden. Du får et alsidigt filter, der kan tilpasses dine behov. A•5 og A•10 er unikke filtre som både er velegnede til små og store maskiner, der genererer en moderat mængde af olietåge i fabrikken. Filtrene er også egnede til CNC-maskiner, drejebænke og slibemaskiner, der kører med høj RPM og med et højt sprøjtetryk og de håndterer opgaven uanset om man ændrer kølevæsken, skærehastigheden eller sprøjtetrykket.

Vidste du, at én eneste maskine i værkstedet kan være årsag til olielækager, der svarer til 3 olietønder på et år, hvis den ikke er tilsluttet en filterenhed?

Med A•line kan du genbruge olien, i stedet for at den slipper ud, når operatøren åbner maskindørene. Slut med glatte gulve og farlig røg, det er kun en teskefuld olie om året, der består.

Andre fordele ved brug af A•line:

  • A•line har fire unikke filtertrin som vi tilpasser til din maskine. Hver og en fanger millioner af partikler. Hemmeligheden er filtrets evne til at dræne den opsamlede olie. Den kan genanvendes i maskinen i stedet for at forurene lokalerne. Det gør at vi kan garantere mindst 8760 timers drift uden filterskift.
  • I filterenheden A•10 indgår et HEPA H13 filter. Takket være dette kan vi garantere ren luft under hele driftstiden. HEPA filtret filtrerer 99,97 % af alle partikler >0,3μm. Med andre ord er det et filter til din sikkerhed. Kun det bedste er godt nok!
  • A•line er udstyret med vores unikke EcoDrive funktion. Den sørger for, at du altid har den rette luftstrøm hvor og hvornår, du behøver det. At åbne maskindøre eller filterkassetter er ikke et problem, da ventilatoren tilpasses det behov du har. Energieffektivt og sikkert – præcis som vi ønsker det.
  • A•line leveres med A•control. En håndholdt, elektronisk enhed med en 7 tommer farveskærm, der giver dig nye muligheder for at styre, kontrollere og overvåge din filterenhed. A•control har oplysninger om trykfaldet på hvert filtertrin, driftstimer, blæsehastighed og meget mere. Du kan justere alle indstillinger fra enheden. Det har aldrig været nemmere at rense luften fra dine maskiner.
  • De små størrelser gør A•5 og A•10 ideelle til maskinmontage, men selvfølgelig kan du også sætte den på en gulvstander, montere den på en væg eller hænge den fra loftet hvis det er det, du foretrækker. De kan også tilpasses til kravene fra forskellige applikationer. Dette gør dem til Absolents smarteste enheder til dato.

Se mere om Absolent filtrene her