LCA6 fra SMAC er den tyndeste lineære motor i verden

Fantastisk til elektronisk pick-and-place, biomedicinsk dispensering og QC måling.

Med sine 6 mm i bredden er LCA6 fra SMAC den tyndeste lineære bevægelige spole i verden og er ’cross roller’ leje styret med øget nøjagtighed.

Flade spoler er centreret mellem ’cross roller’ lejer, så afbøjning reduceres og stivheden øges. Derudover er LCA6 lille, let at stable og dermed pladsbesparende.

LCA6 Specifikationer:
Dimensioner [mm]: 60x135x6
Lineær stroke [mm]: 10
Encoder opløsning [μm]: 5 standard, 0,1 optional
Moving masse [kg]: 0,037
Samlet masse [kg]: 0,21 (w / o kabel)
Peak Force [N]: 3,5 @ 1,2 ampere (24V)

Fordele
LCA6 er en kompakt og slank enhed, har overlegen ’cross roller’ leje styring, ultra-lav friktion, ultra jævn og robust føring, programmerbar position, kraft, hastighed, høje accelerationer, cyklusser på over 100 mill., den patenterede Soft-Land funktion og tilbagemelding af position, kraft og hastighed.

SMAC’s indbyggede sensor feedback system giver aktuatorerne en unik evne til at gøre arbejdet og kontrollere dets succes på samme tid. Dette gør at aktuatorerne kan lave kvalitetskontrol af processerne 100% i realtid og tilbagemelde resultaterne.

Soft-Land funktionen er meget nyttig, når du udfører montage af skrøbelig dele, målinger, håndterer bevægelige genstande mv. Derudover kan aktuatorerne foretage gentagelser i bevægelserne inden for 1 msek.

Se mere om Moving Coil aktuatorerne fra SMAC her