MGR5 er en programmerbar elektrisk micro griber fra SMAC

MGR5 Micro Gripper serien fra SMAC er meget lille og let. Den vejer omkring 30 gram og kan bruges som en griber på robotter.

MGR5-serien blev udviklet til at håndtere små, meget skrøbelige dele som f.eks. samlingen af små og præcise roterende encodere. Micro griberne har SMAC’s patenterede softland-funktion, programmerbar kraft på ned til 5 gram og to uafhængigt styrede gribe-fingre til at løfte asymmetriske dele.

MGR5 gør det muligt at optimere montagen af små dele – især af komplicerede små produkter, der fremstilles i meget store mængder. Der er et stigende behov for montage af små dele som smartphones og ure. Disse dele er for små og skrøbelige til at blive håndteret af de fleste mennesker. MGR5 giver også informationer tilbage om, hvad der skete under processen – dvs. delen blev grebet og løftet – den korrekte position blev opnået – delen blev lagt ned – mv.

Specifikationer på Micro Gripper MGR5 serien:

  • Dimensioner [mm]: 30x47x19.5
  • Stroke [mm]: 10 (5 hver)
  • Peak Force [N]: 1,7 @ 1,5 Amp (24VDC)
  • Encoder Resolution [μm]: 5 standard, 1.0 valgfri

SMAC’s indbyggede sensor feedback system giver griberne en unik evne til at udføre en opgave og samtidig kontrollere dens kvalitet. Dette giver aktuatorerne mulighed for at kvalitetskontrollere processerne 100% i realtid og tilbagemelde resultaterne.

SMAC’s elektriske gribere tilbyder programmerbar hastighed, position og kraft med data feedback. Evnen til selvstændigt at styre hver finger tillader præcis styring, måling og positionering af kraften. Dette gør dem ideelle til en bred vifte af positionerings-, måle- og inspektionsapplikationer, især hvor 100% verifikation er påkrævet.

Se mere om gribere fra SMAC her