Filtermist lancerer nye forbedrede monitorer

De gør det nemmere og hurtigere at opdage eventuelle problemer

F Monitor 2 & 2+ til Filtermist har flere funktioner

  • Er det på tide, at din filtermist skal serviceres?
  • Er luftstrømmen korrekt?
  • Blokeres efterfilter, rør eller udsugningspunkt?

Overvåg din Filtermist med den nye og forbedrede F Monitor
F Monitor 2 & 2+ bruger farvet advarselslys for at advare maskinoperatører, når en Filtermist har brug for service.

Både F Monitor 2 & 2+ måler luftstrøm og tid. F Monitor 2+ har den ekstra funktionalitet, der kan måle vibrationer og motortemperatur – hvilket gør det endnu lettere at identificere, hvornår din Filtermist-enhed skal serviceres. F monitor 2 & 2+ sælges som ekstraudstyr og kan monteres og eftermonteres på det komplette Filtermist-sortiment.

Teknisk information
Den nye F Monitor 2 & 2+ har Bluetooth-forbindelse, som gør det muligt at linke til en app på en smartphone eller tablet. Appen giver brugeren let mulighed for at justere tids-, luftstrøm-, vibrations- eller temperaturparametre, så de passer til bestemte applikationer.

Monitoren måler konstant luftstrøm, tid, vibration og temperatur mod parametre, der er indstillet på installationsstedet. Hvis alt fungerer som det var bestemt, da enheden blev installeret, forbliver lysene grønne. Enhver ændring i disse varianter udløser en farveændring til enten gullig eller rød afhængig af størrelsen på ændringen.

  • Leveres med 3 meter kabel
  • Let at installere
  • Mulighed for at købe sensoren (til måling af vibration og temperatur) separat, hvis det er nødvendigt.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også se mere om olietågeudsugning og løsninger fra Filtermist via nedenstående link.

www.avsdanmark.dk/produkter/filterteknologi/olietaageudskiller