Fire metoder til at rotere produkter på et transportbånd

Har du brug for at rotere produkterne i jeres emballagelinje?
Vi viser her fire metoder til produktrotation.

1. Dobbelt conveyor produktrotation
Denne rotationstype udføres ved hjælp af to transportbånd på den samme ramme, der bevæger sig i forskellige hastigheder. Afstanden, det vil tage for at rotere produktet, afhænger af produktets størrelse og båndenes hastigheder. Disse transportører fungerer til både hårde og fleksible emballagetyper.

Klik her og se film om produktrotation med dobbelt conveyor

2. FlexMove twist conveyors
Denne løsning bruger to FlexMove transportører til at kontrollere produktet under rotationen og giver adgang til flere sider af pakkerne. Denne enkle og fleksible løsning er i stand til at håndtere flere produktstørrelser på samme tid og kræver hverken guides eller at der er afstand mellem produkterne.

Hvert twist transportør roterer produktet 90 grader. Skal produkterne roteres 180 grader eller mere, kan der bruges flere twisttransportører. FlexMove Twist transportbånd er ideelle til mærkning, kodning, inspektion og lignende.

Klik her og se film om rotation med FlexMove Twist

3. Stød-rotation
Stødrotationer er den enkleste og mest omkostningseffektive løsning til at rotere produkt såsom kasser eller kasser. De fås i både faste og justerbare modeller.

Rotationer udføres ofte med UHMW-former og hjul eller med stænger. Stødroteringen drejer produktet 90 grader, når det bevæger sig ned ad transportøren. Flere stødrotationer kan bruges til yderligere rotation.

Klik her og se film om stød-rotation

4. Løfte- og rotationsmodul
Løfte- og rotationsmodulet på Dorners Precision Move pallesystemer giver præcis rotation i situationer som for eksempel produktinspektion, montage-automatisering eller ved interaktion med robotter.

Løfte- og rotationsmodulets funktioner:
– Pneumatisk løft fra transportørens centrum
– Rotationsvinkel: 90 til 180 grader, justerbar
– Pneumatisk rotation med justerbar positionering
– 90,7 kg bæreevne

Klik her og se film om Precision Move pallesystem