Hvornår er FlexMove transportbånd den ideelle løsning?

For rigtig mange er ledig plads i produktionshallerne en udfordring.

Maskiner og udstyr optager meget plads, og traditionelle transportbånds-systemer gør udfordringerne større ved at afskærme områder, så mængden af ​​gulvplads reduceres endnu mere.

Udover gulvplads, kræves der også større fleksibilitet i maskiner og udstyr for at imødekomme ændrede applikationer.

Dette gælder især for transportbånd
Moderne transportør-systemer skal ofte flytte produkter gennem alle produktionsfaser, hvilket kræver at de er fleksible, men alligevel kraftige nok til at modstå en 24/7 drift. Dette sætter store krav til transportør-platformens egenskaber samt funktionaliteten og automatiseringen af den måde, produkter produceres og flyttes på.

Her er fem grunde til, at FlexMove transportbånd er den ideelle løsning

1. De giver de bedste muligheder for fleksibilitet i layoutet
Nogle applikationer dikterer, at produktet skal flyttes i og omkring udstyr og maskiner. For at opfylde dette krav er transportører nødt til at kunne udføre skarpe sving på begrænset plads. FlexMove transportbånd giver den ultimative fleksibilitet i layoutet ved at slange sig tæt rundt om maskiner for at maksimere ledig gulvplads.

Hårnålesving
FlexMove transportører kan bevæge produktet op eller ned og gennem hjørner med minimal brug af plads. Båndet kan dreje i 360 graders sving og båndet har et kædedesign, der gør det muligt at opretholde hastigheder og belastninger gennem de vinklede kurver, hvilket yderligere forbedrer fleksibiliteten i og omkring maskiner og udstyr.

2. De øger produktionskapaciteten
FlexMove transportbånd er designet til at flytte små til mellemstore produkter effektivt og hurtigt. Platformen er konstrueret til at øge produktionskapaciteten er bygget med en stor, afrundet hale, hvilket er fint til at overføre større dele fra transportøren. Dog efterlader den afrundede hale et hul på overførselspunktet fra transportbåndet til den næste proces (maskine eller udstyr), hvilket ikke er ideelt til små dele, da de kunne falde ned i dette hul og blive fastklemt.

Hvis applikationen involverer overførsel af små dele, er det nødvendigt med en lille nosebar funktion for at eliminere afstanden ved overførselsstedet. FlexMove leveres med en 5/8” nosebar overførsel, der kan overføre dele med en diameter ned til 3” ved hastigheder på op til 61 m/min.

3. De giver effektivitet via automatisering
FlexMove transportbånd er en integreret komponent i din produktionsproces og meget mere end blot at flytte et produkt fra det ene punkt til det andet, FlexMove transportbånd giver dig mulighed for at forbedre produktionshastigheden og øge nøjagtigheden.

4. De er ideelle til adskillige brancher og applikationer
FlexMove-platformen er konstrueret til at hjælpe store og små virksomheder med at opnå større produktivitet og hjælpe med at holde trit med et stadigt skiftende konkurrencepræget landskab. FlexMove transportører bliver allerede brugt i en lang række brancher, herunder fødevarer, medicinalindustrien, biovidenskab, sundhed og skønhed, industriel automatisering, emballage, detail.

5. De er hurtige at installere
FlexMove transportbånd er designet og sendt til at holde tingene enkle for dig. Hver transportør er samlet og testet hos Dorner. Det adskilles derefter delvist i underenheder til forsendelse. Dette betyder hurtig og nem installation, så du kan opleve værdien af din FlexMove transportør med det samme.

Konstruktionen består af en single-piece aluminiumsramme med T-slots, der giver mulighed for let at kunne installere tilføjelser og tilpassede designændringer, der imødekommer dine behov. Flyt belastninger op til 600 pund i hastigheder op til 76,2 meter/min. – alt sammen med en høj grad af nøjagtighed og automatisering samtidig med at den sparer gulvplads.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også se mere om vores transportbånd fra Dorner via nedenstående link.

www.avsdanmark.dk/produkter/baandtransportoerer