Effektive magnetiske transportbånd

Fastholder produkter uanset om transportbåndet kører vandret, skråt eller lodret

Enhver virksomhed, der har brug for en magnetisk transportør i sit anlæg, har et specifikt produkt, der skal transporteres. Derfor vil systemerne ikke fungere på samme måde i de forskellige virksomheder.

Et firma, der flytter søm, skruer, bolte og andre små genstande, har ikke brug for den samme magnetisering som et firma, der flytter større, tungere magnetiske dele. Hver transportør bliver derfor kundetilpasset med keramiske magneter til at håndtere det ønskede produkt.

Magneterne kan fastholde metal eller jernholdige dele, men køre derudover som enhver anden transportør. Magneterne er placeret med præcision, hvilket giver den perfekte magnetiske kraft til disse dele.

Transportøren og magneterne er designet, så de er stærke nok til at fastholde delene uanset om transportbåndet kører vandret, lodret eller skråt. Dette gør dem velegnede til at fastholde delene og samtidig tackle højdeændringer i faciliteterne. Hvert magnetfelt er designet efter styrke og størrelse til den specifikke opgave, hvilket giver et effektivt tilpasset transportsystem.

Dorners magnetiske transportører inkluderer en lang række optioner og tilbehør som for eksempel guides, monteringspakker, gearmotorer og styreenheder og bælter.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også se mere om Dorners transportbånd via nedenstående link.

www.avsdanmark.dk/produkter/baandtransportoerer