Effektivisering af montage, pakning og emballering

Dorner transportbånd og UR+ løsninger optimerer ydeevnen og effektiviteten til montage, pakning og emballering

Dorners conveyors er en certificeret UR+ løsning, der forenkler robot- og transportbåndsintegrationen til en bred vifte af automatiserede applikationer. Nem programmering, hurtig opsætning og fleksibel implementering gør 2200 serien ideel til systemer, der skal flytte produkter til og fra en Universal Robot.

Dorner har sammen med Universal Robots udviklet software, der giver brugerne mulighed for at styre transportbåndet ved hjælp af Universal Robots controller. Når man har købt en UR robot og et Dorner transportbånd, downloader man ganske simpelt et UR plug-in, der gør integrationen af ​​Dorners transportbånd lettere at sætte op, konfigurere og styre.

Når programmet er installeret, kan transportbåndene tilføjes til kontrolpanelet og brugeren kan programmere input og output, som er nødvendige for start, stop, hastighedsreference og statusinformation.

Ideel til montage og pakning
Dorners 2200-serie kan yde en meget høj hastighed og kan positioneres meget præcist. De fås med lave profiler, flade og modulære bælter har en option for nose bar overførsel med høj hastighed, et slidstærkt design, univer­selle T-slots og et bredt udvalg af bælte og guidemuligheder.

2200 transportbåndserien er kom­patibel med følgende Robotter fra Universal Robots

  • UR3 Robot: maks. belastning 3kg
  • UR5 Robot: maks. belastning 5kg
  • UR10 Robot: maks. belastning 10kg
  • E-serien

Overvejer du at automatisere?
AVS Danmark er ansvarlig for Dorners UR+ løsning i Norden og Baltikum. Så overvejer du at automatisere med transportbånd og UR robotter, så står vi klar til at hjælpe. Du kan læse mere om Dorner og UR+ løsningerne her www.avsdanmark.dk/produkter/baandtransportoerer