Line Vac vakuumtransport

Nem og praktisk transport af emner og materialer

Har du brug for at kunne transportere store såvel som små mængder af piller, granulater, spåner, papirvarer, fødevarer, foderstoffer, affald mm. over lange afstande eller højder?

Monter en Line Vac og omdan et almindeligt rør eller slange til en kraftfuld emnetransportør!
Ved et forholdsvis lavt tryk kan Line Vac bruges til både at transporterer emner hen til et område eller maskine som f.eks. en pakkestation og til at transporterer emner væk fra et område eller maskine, som f.eks. overskydende materialer, defekte produkter eller affald.

Line Vac fås i en lang rækker størrelser og materialer. Den er kompakt, støjsvag og der er ingen bevægelige dele, der kan slides.

Vakuum transport med trykluft
Line Vac vakuumtransport er ideelt til flytning af store mængder materiale over lange afstande. En lille mængde trykluft indsprøjtes gennem dyser, der frembringer et vakuum i den ene ende og med øjeblikkelig virkning giver et højt output flow i den anden.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den bedst egnede løsning til lige netop dit behov, Du kan også se mere om vores Line Vac transport-løsninger via linket herunder.

www.avsdanmark.dk/produkter/vakuumteknologi/linevac