Conveyors med net-bælter er velegnede til varme objekter

Transportbånd med net-bælter kan være egnede til både fødevarer og skarpe metaller

De flade transportbånd er udstyret med et rundt wire-bælte og kan derfor transportere ekstremt varme genstande (120 grader).

To serier

  • Serie GES-80-RDG er specielt egnet til fødevarer, hvor varme emner fra en ovn, der normalt ville smelte fast på et bælte af gummi nemt håndteres på net-bæltet. Designet og den patenterede konstruktion på disse transportbånd garanterer derudover en nem rengøring.
  • Serie GF-80-RDG egner sig derimod til metalindustrien, hvor der bearbejdes eller støbes, hvilket også ville brænde igennem et bælte med gummioverflade. Serien er derudover robust og kan klare belastninger på 80 kg, hvilket gør dem til et godt alternativ til transport af skarpe metaller.

Transportbåndene er fremstillet af aluminium, stål og rustfrit stål og Gepperts patenterede hygiejneteknologi, CleanTec, forhindrer effektivt ophobning af snavs på transportbåndet og muliggør hurtig og nem rengøring. Tyske Geppert Band er nu en del af Dorner og deres serier GAL & GES indgår i vores produktudvalg.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også se mere om vores transportbånd via linket herunder.

www.avsdanmark.dk/produkter/baandtransportoerer