Fremtiden for proportional trykstyring er kommet – og den er digital

Clippards nye Cordis kontroller bruger elektroniske proportionalventiler, der giver et stabilt tryk, selvom processen ændres. Resultatet er nøjagtig, lineær trykstyring inden for et lukket kredsløbssystem med en ultra høj pricision og gentagelighed.

Cordis er en revolutionerende mikrocontroller
Cordis er bygget op omkring Clippards EVP og DVP proportionalventiler og er designet til at overgå konkurrenterne på alle måder. Med en enestående ydeevne og fleksibilitet, der ikke er mulig med nuværende analoge enheder, gør Cordis alt fra kalibrering til fremtidige udviklingsmuligheder mere tilgængelig og mindre kompliceret.

Primære fordele ved Cordis:

  • Justerbare PID-regulering i realtid
  • Flere flow-konfigurationer
  • Regulerbare trykintervaller og monteringsoptioner

Cordis bruger en mikrocontroller, integreret tryksensor og to Clippard-proportionalventiler. Indgangsventilen er tilsluttet det regulerede forsyningstryk og aflufterventilen er forbundet til en port, der udlufter overskydende tryk til atmosfæren.

Når behovet øges, åbnes indgangsventilen, så forsyningstrykket passerer over sensoren. Denne giver et aktivt feedback til mikrokontrolleren og setpunktet i processen opnås. Hvis sensoren registrerer en værdi, der er højere end det indstillede punkt, åbner aflufterventilen for at udlufte overskydende tryk, så der opretholdes et stabilt og nøjagtigt kontroltryk i processen.

Cordis kan tilpasses til en række sensorer i lukkede kredsløb – ikke kun tryk, men også vakuum eller flow.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe