Spar dyrebare væsker med ny drypfri forstøvningsdyse

Exairs nye 1/8” interne forstøvningsdyse blander væske og luft inde i dysen og producerer den fineste forstøvning af væsker. De fungerer på samme måde som vores standard forstøvningsdyser, men har den ekstra fordel at de stopper væskestrømmen, når der slukkes for trykluften.

Ved sprøjtning med en hvilken som helst væske, kan dråber efter sprøjtning forårsage store problemer. Uønskede dryp kan skade produktets forsegling eller overflade og kan ødelægge udseendet på den malede eller coatede finish. Dette er elimineret med Exairs ny dyse, der er ideel til opgaver, hvor efterdryp ikke er tilladt. Når trykluftforsyningen er lukket, lukker dysen strømmen af væsken, hvilket eliminerer muligheden for dryp.

Maksimal forstøvning med minimalt væskeforbrug
De interne forstøvningsdyser fås med 1/8”, ¼” og ½” gevind i tre forskellige væskemønstre: rund med smal vinkel, rund med bred vinkel og flade dyser. De blander væske og trykluft inde i dysen og giver en fin forstøvning. De kan bruges med væsker, der har en viskositet på op til 300 cP. Både væske- og luft kræver tryk.

De interne forstøvningsdyser er ideelle til maling, belægning, skylning, køling, mætning, støvkontrol og befugtning. De kompakte forstøvningsdyser er fuldt justerbare og kan tilpasses din applikations væskebehov og har udskiftelige væske- og luftkapper. De er CE-kompatible og alle dele består af rustfrit stål, type 303 til korrosionsbestandighed og holdbarhed.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også se mere om vores forstøvningsdyser via linket herunder.

www.avsdanmark.dk/produkter/forstoevningsdyser