Transportbånd til akkumulering

Sørger for en jævn forsyning af produkter

Når du har behov for en jævn forsyning af produkter hen til en maskine eller tilbageholde produkter, når en maskine stopper, kan Dorners akkumuleringstransportører hjælpe. Transportørerne er designet til håndtering af overløb, sammenfletning m.m.

For at skabe akkumuleringstransportører er der behov for bånd med lav friktion, der er fremstillet af enten urethan eller modulopbygget plastkæde. Det er applikationsbehovet og produkterne, der bestemmer det bedste valg.

Mangler der plads til akkumulering af produkterne, tilbyder vi recirkulerende transportører, der ved hjælp af flere bælter inden for samme ramme giver yderligere akkumuleringsplads.

Typer af akkumuleringstransportører

Roterende akkumuleringsborde
Roterende akkumuleringsborde bruges ofte, når man arbejder med runde containere eller flasker, der skal ledes til en enkelt linje eller fjernes manuelt.
Fordelen ved roterende akkumuleringsborde er blandt andet, at de optager meget lidt plads sammenlignet med andre former for akkumuleringstransportører. Dette gør dem ideelle til faciliteter med pladsbegrænsninger.

Recirculerende transportbånd
Recirkulerende transportører er et populært valg til akkumuleringsløsninger. Disse transportører har bælter, der kører i modsatte retninger for at holde produkterne recirkulerende.
Denne løsning tilbyder in-line akkumulering og bliver specialdesignet, så den er tilpasset det specifikke produkts vægt, form, materiale, hastighedskrav og andre faktorer.

Helix og Alpine transportbånd
Helix-transportører er kompakte enheder med fleksibel kæde med spiralkurver. Deres fleksible design tilbyder et væld af layoutmuligheder, hvor infeed og outfeed kan placeres i enhver højde eller vinkel. Helixtransportører kan strække sig ud over spiralen, så der tages højde for brugerdefinerede længder til infeed og outfeed.

Alpine transportbånd er kompakte transportører med en spiralkonfiguration. Disse transportbåndstyper udnytter den lodrette plads til at transportere produkterne, hvilket gør dem specielt egnede til faciliteter, hvor pladsen er trang

Single low-back pressure conveyors
Disse transportbånd anvendes til applikationer, hvor produkterne samles på et enkelt lavfriktionsbælte. Denne løsning hjælper med at forhindre, at produkterne vælter fremad eller falder ned.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også se mere om vores transportbånd fra Dornr via linket herunder.

www.avsdanmark.dk/produkter/baandtransportoerer

Vil du gå i dybden med Dorners brugertilpassede akkumuleringssystemer, kan du se mere på deres hjemmeside her: www.dornerconveyors.com/europe/solutions/accumulation