Vores produkter benyttes også til speciel effects

Se et par cases fra underholdningsindustrien

For det meste benyttes vores produkter i industrisektoren. Men en gang imellem dukker en unik applikation op, der bruger et produkt på en atypisk måde som f.eks. specialeffekter o.lign. En af disse er Universal Studios, der i forlystelsesparken benytter en 8″ super luftkanon til at simulerer den banan-ånde, der kommer ud af munden på King Kong.

Et andet eksempel er et professionelt sportshold, der bruger en 3” Line Vac til at skabe en t-shirt gatling pistol ved mange sportsbegivenheder. I USA er der generelt rigtig mange mennesker til stede når professionelle sportshold er i aktion og der bliver gjort en række ting gennem spillet og under timeouts for at underholde publikum.

Et almindeligt syn til disse arrangementer er at der bliver kastet t-shirts op til masserne, så få heldige personer kan gribe dem. Men dette er problematisk, hvis man også vil give dem på de øverste sæder en chance. Ved hjælp af Line Vac er føromtalte sportshold i stand til at skyde skjorterne helt op på taget og de kan nu også skyde mange flere t-shirts ud. Gatling pistolen er nemlig i stand til at skyde 60 skjorter ud på kun 5 sekunder.

Du kan se videoer af EXAIR’s Line Vac i action, der skyder t-shirts til tribunerne:
Milwaukee Bucks – www.youtube.com/watch?v=x40C9kh0Edw
Auburn University – www.youtube.com/watch?v=VdPC1swyq88
New York Knicks – www.youtube.com/watch?v=YJwWvb-Rx1s

Men det er ikke kun i USA…
Vi har gennem næsten 20 år haft et godt samarbejde med Sommerland Sjælland, hvor vi både har leveret idéer til nye muligheder samt automatik-produkter til Direktør Kåre Dyvekærs mange idéer.

Således bruges der ventiler og cylindre for, dels at piratskibet kan affyre kanonerne og sprøjte vand, dels at man kan dreje og sprøjte med vandkanonen i vandlandet men også at krokodillerne dukker frem i vandet i Amazonas.

Sidst men ikke mindst skaber vores transportbånd leg for de mindste hos Experimentarium. Miniverset er Experimentariums nye naturvidenskabelige legeunivers for de yngste børn fra 1 til 5 år og deres voksne. Her kan de lege og udforske en eventyrlig verden og samtidig lære om biologi, fysik, matematik, natur og teknologi.

AVS har leveret en lille båndtransportør fra Dorner til købmandsbutikken i bondegården, hvor holdbarhed og sikkerhed skulle være i top, så børnene ikke får fingrene i klemme.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også se mere om Line Vac via nedenstående link.

www.avsdanmark.dk/produkter/vakuumteknologi/linevac