Robotbrag 2019
Har I styr på jeres automationsrejse? Kig forbi og bliv klar til næste skridt. Til Robotbraget kan I få et indblik i morgendagens produktions- og robotteknologi.

Motek 2019, 7. – 10. oktober
Den førende messe indenfor automatisering i produktion og montage, hvor man kan se det nyeste indenfor feed teknologi og materiale flow, håndtering m.m.

hi messen 2019, 1. oktober
hi er Skandinaviens største teknologi- og industrimesse med tre intense dage, hvor netværk, inspiration og viden er i højsædet.

PPMA Total Show 2019, 1. oktober
PPMA Total Show er Storbritanniens største udstilling af forarbejdnings- og emballeringsmaskiner.

EMO 2019, 16. – 21. september
EMO Hannover er verdens førende messe for metalbearbejdningssektoren. Det er stedet hvor producenter og brugere i branchen fra alle lande samles.

Robot-træf 2019, 10. september
RoboCluster, Odense Robotics og Robotics Alliance inviterer til robottræf den 10. september på DTU.

Automationsdag’19, 7. juni
Egatec åbner dørene sammen med udstillere fra branchen og giver inspiration til industrielle løsninger inden for automation- og robotteknologi.

Powtech 2019, 9.-11. april

Den førende messe indenfor forarbejdning af pulver, hvor man kan se det nyeste indenfor screening, blanding, transport, dosering, granulering og mange andre processer.

DM i Skills 2019, 4.- 6. april
Det er et tæt program, der venter deltagere og besøgende ved DM i Skills 2019, som i år holdes i og omkring Arena Næstved.

Hannover messen 2019, 1.- 5. april
Messen for industrielle pionerer. På Hannover messen finder du alle nøgleteknologier og kerneområder inden for industrien.

Spånligaen 2019, 13.-14. marts
Kig derfor forbi husmessen hos DAMRC, hvor du kan se den nyeste spåntagende teknologi inden for maskiner, værktøj, software, køle-smøremidler m.m.