EcoReg®

NSF certificeret væske regulator til drikkevand, andre væsker, oxygen, nitrogen, N20 mv.

EcoReg® væskeregulatoren er en uafhængig membran trykregulator, der kan installeres i alle væskesystemer. Trykregulatoren sikrer et konstant og præcist udgangstryk uafhængigt af indgangstrykket. Trykværdien er fabriksindstillet og kan ikke ændres. Dette sikrer, at ingen kan manipulere den angivne trykværdi.

Det er velkendt, at trykket af vand normalt er for højt, har udsving og varierer afhængigt af bygningens højde. I dette tilfælde beskytter in-line vandregulatoren alt udstyr og alle komponenter, da de kun modtager det korrekte tryk. Dette er særligt vigtigt for alle, der arbejder med dosering af væsker, da dyre produktionsstop kan undgås.

Hvis EcoReg® væske regulatoren kombineres med sprinklerdyser, skabes optimale forhold til køling eller rengøring med sprøjtet vand eller sprøjtet tåge.

Produkt fordele

• NSF certificeret
• Reducerer forbruget
• Pålidelighed
• Service fri: ingen justeringer er nødvendige
• Konkurrencedygtige priser
• Manipulationssikret, fabriksindstillet tryk
• Letvægts og kompakt konstruktion
• Let at montere i vandforsyningssystemer
• Mulig udvidelse med sprinklerudstyr
• I overensstemmelse med gældende lov om levnedsmiddel- og fødevaresikkerhed (TÜV)
• Øger levetiden på værktøjet
• Medicinal industrien

Drikkevand

Drikkevand betragtes som det vigtigste element i livet ved siden af luft / ilt. Da der ikke er noget alternativ til denne begrænsede ressource, er beskyttelse og sikring af drikkevandets standard og kvalitet en høj prioritet for ingeniører, planlæggere og teknikere såvel som systemoperatører.

Det er alle gode grunde til at vælge vores Ecobrass® væskeregulatorer fra Protect-Air, der opfylder sundheds- og sikkerhedskrav i områder, der konstant er udsat for korrosionsrisiko.

Blyfrie materialer

EcoReg® er fremstillet af blyfri messingmateriale Ecobrass / Cuphin® ideelt til kritiske anvendelsesområder som drikkevand, fødevareindustri, medicinsk industri mv. Overholder DIN 50930-6 / FDA / EU drikkevandsdirektiv og andre regler.

Anvendelsen af blyfrie materialer vokser, især som et alternativt materiale til drikkevands-applikationer, hvor sundhedsstandarderne er høje. Som et alternativ til konventionel messing, tilbyder vi sammen med Protect-Air en væske regulator fremstillet af et blyfrit messing materiale, kaldet Ecobrass® (handelsnavn CUPHIN).

Anvendelsen af blyfri materialer er en stigende prioritet, især som et alternativt materiale i sanitære, fødevare- og medicinske sektorer med deres strenge sundhedsstandarder. EU’s drikkevandsdirektiv spiller en vigtig rolle her. Dens 2013-ændring vil sænke blykoncentrationsgrænsen fra det nuværende niveau på 25 mikrogram pr. liter drikkevand til 5 mikrogram.

Uden giftige tilsætningsstoffer opfylder Ecobrass / Cuphin®-materialerne kravene i DIN 50930-6. Dette gør dem særligt egnede til kritiske applikationer. Væske regulatorer fremstillet af Ecobrass® er minimalt modtagelige for spændingsbeskadigelse og er desinfektionsbestandige, hvilket gør en ekstra overfladebehandling unødvendig. Dette er miljøvenligt og omkostningsbesparende.