Uendelige muligheder med vakuumhåndtering

Vakuumteknologi er langt bredere end man forestiller sig og omfatter alt fra fremstilling, opbevaring, filtrering og kontrol, til selve håndteringsværktøjerne.

Vores magnetventiler optimerer mange typer applikationer inklusiv palleteringssystemer, sorteringsmaskiner, pakke og poseåbningsmaskiner, på robotter, vakuumpakning af varer, og andre applikationer, hvor der er behov for at kunne skifte mellem vakuum og f.eks. atmosfærisk tryk med høj hastighed.

Vuototecnica

Vi samarbejder med Vuototecnica, der er blandt de førende på markedet når det drejer sig om Vakuumløsninger. Ønsker du at følge med i den nyeste viden og information om Vakuumteknologi, kan du se mere på www.VacuumDaily.net

Octopus vakuum løsning stabler nemt dåser og kasser på paller

I videoen kan du se en af Vuototecnicas brugerdefinerede Octopus-løsninger hvor en palleteringsrobot håndterer tomatdåser og bokse.

Løsningen består af en enkelt, letvægts og super fleksibel gribende hånd af to specielle stænger, der skal håndtere dåsetomater med forskellige diametre og vægte samt emballagen i papkasser.

Systemet er i stand til at tage genstande af forskellig form, dimension og materiale, selvom gribefladen af de objekter, der skal håndteres kun optager 5% af Octopus-pladen.

Dine robotter performer bedre med Octopus

I videoen kan du se en Vuototecnica mini Octopus installeret på en samarbejdsrobot/co-bot.

Disse robotter er ideelle, når det kommer til at arbejde tæt sammen med operatører og til meget lette belastninger (ca. 10 kg). Og de kan få endnu en samarbejdspartner med installering af en Octopus, som med sin beskedne vægt og størrelse kan håndtere genstande op til 15 kg – og dermed overskride den grænse, der kan styres af en co-bot.

Se hvordan den nemt flytter emner af forskellig form, vægt og størrelse – selv med meget uregelmæssige overflader: en appelsin, en mælkekarton eller anden emballage. Den har en utrolig operationel fleksibilitet.

Non-stop emballering med patron vakuum generatorer

Palleterings-, emballerings-, pick & place-, formnings- og forseglningsmaskiner. Emballage-sektoren bruger forskellige maskiner til emballering af et utal af produkter, hvoraf mange bruges i vores hjem. Et stort antal af disse maskiner bruger vakuum sugekopper til løft og håndtering.

I næsten fyrre år har Vuototecnica produceret produkter rettet mod emballagesektoren. Vuototecnica tilbyder effektive løsninger til alle maskiner og opfylder alle tekniske krav. De nye PVR 1-4-patron vakuumgeneratorer kan integreres direkte på suge-løft-delene på emballeringsmaskiner.

Vakuum forseglingstest

For at forhindre ubehagelige overraskelser, når det kommer til emballering med cellufan eller PVC-flowpakning, testes svejsepakningerne ved hjælp af ATP02 fra Vuototecnica.

Denne brugervenlige pneumatiske testenhed fanger selv den mindste utæthed i svejsningen/lukningen.

Vakuumgenerering, hvor der anvendes en multi-stage pneumatisk ejektor inde i den gennemsigtige beholder, gør det muligt at identificere det nøjagtige punkt for selv den mindste luftlækage fra pakken, der er nedsænket i vand.

Den defekte svejsning fremgår af de små bobler, der lækker ud fra svejsningen.
Testværdierne er indstillelige og kan gentages automatisk

Konkave sugekopper til glasflasker

Vuototecnica har udviklet konkave sugekopper, der kan gribe- og håndtere cylindriske genstande som f.eks. flasker.

Disse sugekopper kan også bruges til en lang række andre cylindriske genstande, som f.eks. rør og runde profiler. Afhængig af hvilke typer objekter, der skal håndteres, kan de fremstilles i nitril, olieresistent gummi, naturgummi eller silikone – og kan også produceres i henhold til de mest kendte fødevareproduktionsstandarder.