AVS løser mange typer arbejdsopgaver inden for miljø og arbejdsmiljø i industrien

Alle har ret til et godt arbejdsmiljøarbejdsmiljoe

Hos AVS Danmark mener vi, at alle har ret til et godt arbejdsmiljø og vi tilbyder et bredt produktprogram, der ikke kun hjælper brugerne, men som også tilfører virksomheden en merværdi.

Du sikres de bedste muligheder for at få et sundt og sikkert arbejdsmiljø uanset om det drejer sig om ren luft, nedsættelse af støj, arbejdsstillinger, afrensning eller din generelle sikkerhed.

Vil du vide mere?

Vi sidder klar på 4656 4343

tjek_ikon_greenStærkt produktprogram
inden for arbejdsmiljø

tjek_ikon_greenTeknik og værktøjer
der aflaster og beskytter

tjek_ikon_greenPå forkant med
den teknologiske udvikling

Ren luft på arbejdet
– Eliminering af olietåge, olierøg, støv og vanddamp

Teknologier og løsninger der skabe renere luft har mange fordele. Foruden at forbedre luftkvaliteten og sundheden kan nye teknologier og løsninger også have driftsøkonomiske og arbejdsmiljømæssige fordele for virksomheder. Vi tilbyder en lang række produkter fra førende udbydere, der lever op til de internationale standarder og certificeringer.

Ren-luft_Filtermist
Centrifugal filtrering
Filtermist fjerner olietågen, som opstår ved maskinbearbejdning, utroligt effektivt. Derved undgås dyre rensninger og vedligehold af rørsystemerne.

Ren-luft_Absolent
Centralanlæg
Absolent fjerner olietåge og olierøg direkte ved kilden og renser luften for op mod 99,7% af forureningen. Brandfare og sundhedsskader minimeres og olielugten fjernes.

Ren-luft_Bristol
Elektrostatisk filtrering
Med deres elektrostatiske filtre udarbejder Bristol individuelle løsninger for en optimal luftfiltrering af olierøg, olietåge og enhver form for tåge, røg, gas og partikelrester i luften.

Ren-luft_Goyen-mecair
Filterrensning

Vi forhandler Goyen-Mecair, der er førende indenfor støvfilter-rensning og har nogle af de bedste og mest effektive løsninger.

Støj forårsager permanent skade

Tinnitus og høretab grundet støjende arbejdspladser er ofte forekommende. SIS-05_lyddæmperMange tror fejlagtigt, at et støjniveau under 80 dB(A) er uskadeligt, men selv dette kan forårsage livslang skade. Skaderne bliver ofte erkendt for sent, da de er usynlige og fremkommer løbende.

Støjen fra trykluftventiler er ekstremt farlig, men udstyrer man ventilernes udledningsporte med lyddæmpere, forårsager det ofte driftsforstyrrelser.

Vores lyddæmpere fra SILVENT har integrerede advarselsindikatorer. Teknologien indebærer dybest set, at lyddæmperen selv indstiller den optimale kombination af flow-kapacitet og støjreduktion. Dette sker takket være et dynamisk internt filter, som efterfølgende minimerer driftsforstyrrelser og eliminerer tilstopning.

Vidste du at...

Et lavere støjniveau ikke nødvendigvis medfører en lavere blæsekraft?

Silvent’s design eliminerer turbulens og udnytter den omgivende luft for en mere effektiv blæsekraft.

Er kvaliteten af din trykluft et problem?

Undgå personskader, bøder, ødelagt udstyr og dyre reparationer

I mange industrier opfattes trykluft i princippet som næsten gratis. Sandheden er den modsatte. Trykluft tilhører en af vore dyreste energikilder og kan samtidig være årsag til farlige personskader. Fra et enkelt trykluftdrevet Trykluft_produkterværktøj til store anlæg og maskiner med mange luftudtag – så har vi løsningen. Vores produktsortimentet omfatter bl.a. slangebrudskoblinger, filtre og regulatorer primært til trykluftanlæg samt filtre til systemer med vandtryk.

Vores viden er din sikkerhed

AVS leverer sikkerhed til virksomheder på en lang række områder inden for trykluft. Vores produkter overholder både OSHA, MSHA og EN ISO 4414. Danske virksomheder skal især være opmærksomme på ISO 4414:2010, da nogle forskrifter om håndtering af trykluftudstyr og –systemer nu er blevet til lovkrav baseret på EU Maskin Direktiv 2006/42/EC.

Vi har løsningerne der…

• giver sikkerhedsmæssige og energibesparende fordele
• sørger for medarbejdernes sikkerhed, så personskader undgås
• sørger for unødig slidtage på dine systemer og værktøjer
• spare dig for de store omkostninger hvad ødelagt materiel og energispild angår

Køling af elektronikskabe

Mange virksomheder oplever maskinnedbrud, overophedningsskader og tabt produktion på grund af overophedet elektronik og elektronikskabe. Med AVS’s  kabinet køleløsning kan sådanne uheld undgås. Kabinetkøleren er en billig og pålidelig måde at køle og rense de fleste elektroniske- kabinetter, paneler og skabe på.

Spotkøling – effektiv køling på overflader

Ved at at benytte spotkøling kan man effektivt køle på overflader, hvor uønsket varme opstår. Det kan eksempelvis være ved fræsning, boring, slibning og drejning med videre. Samtidig blæses spåner og andre urenheder bort.

At bibeholde en lav temperatur under bearbejdning gør processen lettere og forlænger værktøjets levetid. AVS tilbyder Vortex-kølere, koldluft-pistoler og kølemundstykker.

Universalrengøring uden kemikalier

Vi tilbyder en patenteret rengøringsteknologi med 95°C varmt vand og justerbart tryk, der giver en effektiv rengøring af alle dine industrielle komponenter og installationer. Systemet rengør uden brug af kemikalier og har et lavt energiforbrug.

De allerstørste fordele blandt mange er, at man sparer mange timers arbejde, da rengøring af snavsede og fedtede maskiner og komponenter gøres langt hurtigere, nemmere og mere effektiv og man undgår maskinstop forårsaget af ophobet snavs, fedt og olie.

Certificeringer

Vi sætter krav til vores leverandører og har derfor kun de bedste produkter inden for rent miljø og sikkerhed. Vi sælger kun originale produkter og de er alle CE mærkede, internationalt godkendte og lever op til de gældende standarder.