Messer & arrangementer

Robotbrag 2019
Har I styr på jeres automationsrejse? Kig forbi og bliv klar til næste skridt. Til Robotbraget kan I få et indblik i morgendagens produktions- og robotteknologi.

Motek, 7. – 10. oktober
Den førende messe indenfor automatisering i produktion og montage, hvor man kan se det nyeste indenfor feed teknologi og materiale flow, håndtering m.m.

hi messen 2019, 1. oktober
hi er Skandinaviens største teknologi- og industrimesse med tre intense dage, hvor netværk, inspiration og viden er i højsædet.

PPMA Total Show, 1. oktober
PPMA Total Show er Storbritanniens største udstilling af forarbejdnings- og emballeringsmaskiner.

EMO 2019, 16. – 21. september
EMO Hannover er verdens førende messe for metalbearbejdningssektoren. Det er stedet hvor producenter og brugere i branchen fra alle lande samles.

Robot-træf 2019, 10. september
RoboCluster, Odense Robotics og Robotics Alliance inviterer til robottræf den 10. september på DTU.

Automationsdag’19, 7. juni
Egatec åbner dørene sammen med udstillere fra branchen og giver inspiration til industrielle løsninger inden for automation- og robotteknologi.

Powtech 2019, 9.-11. april

Den førende messe indenfor forarbejdning af pulver, hvor man kan se det nyeste indenfor screening, blanding, transport, dosering, granulering og mange andre processer.

DM i Skills 2019, 4.- 6. april
Det er et tæt program, der venter deltagere og besøgende ved DM i Skills 2019, som i år holdes i og omkring Arena Næstved.

Hannover messen 2019, 1.- 5. april
Messen for industrielle pionerer. På Hannover messen finder du alle nøgleteknologier og kerneområder inden for industrien.

Spånligaen 2019, 13.-14. marts
Kig derfor forbi husmessen hos DAMRC, hvor du kan se den nyeste spåntagende teknologi inden for maskiner, værktøj, software, køle-smøremidler m.m.

Robotbrag, 22. november
I anledning af European Robotics Week åbner Teknologisk Institut dørene til sine robotfaciliteter i Odense. Kig ind og se de nye, innovative teknologier.

Foodtech, 13.-15. november
Kig forbi Herning Messecenter, hvor hele fødevareindustrien mødes og danner rammen for inspiration, viden, innovation m.m.

Robotmessen R-18, 11.-13. september
Kig forbi Odense Congress Center og mød dansende robotter, summende droner og et væld af robotproducenter og softwareleverandører

Automatik 2018, 11.-13. september
Mød en fyldt Automatikmesse med flere end 180 udstillere og oplev et univers af ny viden og inspiration.

Automationsdag ’18, 8. juni
Kig forbi Automationsdagen hos Egatec A/S og se det sidste nye inden for automatiseringsløsninger.

Anuga Foodtec 2018, 20.-23. marts
Kig forbi Anuga FoodTec i Køln, der er den eneste messe i verden, der dækker alle aspekter af fødevareproduktionen.

Spånligaen 2018, 17. – 19. januar
Kig derfor forbi husmessen hos DAMRC, hvor du kan se den nyeste spåntagende teknologi inden for maskiner, værktøj, software, køle-smøremidler m.m.

DIRA Roadshow 2017, 13. – 15. november
Stor samling af robotløsninger. Denne gang sætter Dansk Robot Netværk fokus på, at Danmark skal være verdensmester i robotter.

EMO 2017, 18. – 23. september
EMO Hannover er verdens førende messe for metalbearbejdningssektoren. Det er stedet hvor producenter og brugere i branchen fra alle lande samles.

VTM 2017, 28. feb. – 3. marts
Værktøjsmaskiner og teknologi i verdensklasse. VTM er fagmessen med den direkte kontakt til metal- og maskinindustrien.